Spitalul Universitar de Urgență Elias

Spital Universitar
Bucuresti

Spitalul Universitar de Urgență Elias

Spital Universitar

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: Bd. Marasti, nr. 17, Sector 1

Tipul unității medicale Spital Universitar

Descriere: Spitalul Universitar de Urgente Elias este dedicat mentinerii sanatatii, demnitatii si calitatii vietii tuturor celor pe care ii serveste. Acest lucru se realizeaza prin tratamente medicale oferite cu profesionalism si eficienta si prin desfasurarea unei activitati de cercetare si invatamant care sa contribuie la cresterea continua a performantei actului medical.

Ultima actualizare a datelor: 12.12.2015

Reputație

  • Curățenie
  • Alimentație
  • Echipamente medicale
  • Asistență medicală
(0.43)
(0.33)
(0.40)
(0.50)

Doctori care activeaza în această unitate medicală

Secția Cardiologie

Secția Chirurgie generala

Secția A.T.I.

Secția Gastroenterologie

Secția Geriatrie si Gerontologie

Secția Medicina Interna

Secția Neurologie

Secția Obstetrica - Ginecologie

Secția Obstetrica - Ginecologie 2

Secția Neonatologie

Secția O.R.L.

Secția Pediatrie

Secția Recuperare, Medicina fizica si Balneologie

Secția Radioterapie

Secția Neurochirurgie

Secția Primiri urgente

Secția Dermatologie

Secția Chirurgie 4

Secția Ortopedie-Traumatologie

Secția Compartiment Chirurgie Vasculară

Secția Pneumologie

Secția Cardiologie clinică şi intervenţională

Secția Endocrinologie

Secția Psihiatrie

Doctori în alte secții

Opiniile pacienților

Scrisă la 25.10.2012
buna tuturor,
sotul meu a suferit o operatie la sectia de neurochirurgie a acestui spital si a fost tratat excelent. Incepand cu medicul curant DL DR. CRISTESCU MIHAI ADRIAN un excelent doctor si un OM extraordinar pana la asistente si infirmiere.
Dl Dr. Cristescu cred ca este unul dintre cei mai buni neurochirurgi de la noi din tara. Spun acest lucru deoarece sotul meu a fost operat de o tumora la ochiul drept, o operatie destul de rara intalnita la noi in tara. Rezultate operatie sunt foarte bune. II vom ramase vesnic indatorati pentru ca a acceptat sa faca dumnealui acesta operatie.
Daca aveti nevoie de un doctor neurochirurg cu caldura il recomandam pe acest domn exceptionala atat pe plan medical cat si uman. Sa ii dea D-zeu sanatate sa poata opera cati mai multi pacienti care au nevoie.
Multumesc,
Ramona Vasile
Răspundeți
Scrisă la 10.03.2013
Un spital cu un personal exceptional,Am avut impresia ca ma aflu in alta tara.Multumesc pe aceasta cale domnului profesor Radu Vladareanu care m-a operat si intregului personal de la sectia ginecologie 1 si de la terapie intensiva.
Răspundeți
Scrisă la 27.05.2013
Salutare tuturor,
Am suferit o operatie la sectia de neurochirurgie a acestui spital, disectomie lombara L5-S1(hernie de disc) si am fost tratat extraordinar. Am fost operat de medicul curant DR. CRISTESCU MIHAI ADRIAN un OM extraordinar, impreuna cu DR SANDU CATALIN un alt OM deosebit. Asistente, infirmiere, brancardier, dr Kinetoterapeut toti de nota 10 cu felicitari. Nu ma asteptam ca intr-un spital de stat sa fiu tratat atat e bine in ciuda conditiilor logistice sarace si lipsite de investitii(lipsa banilor de la buget se vad).
Asa cum spun si cei de mai sus puteti avea incredere 100% in acesti Oameni care o sa va uimeasca cu calitatile lor.
Recomand cu caldura si sinceritate DR CRISTESCU pentru problemele neurochirurgicale pentru care este dansul pregatit, recomand cu sinceritate SP ELIAS si aveti incredere in doctorii din Romania. Ceilalti pe care-i vedeti la ''Romania, Te iubesc'', nu sunt medici ci doar niste personaje de Can-Can si atat.

Multumesc,
Răspundeți
Scrisă la 18.07.2013
Buna ziua tuturor,
o sa impartasesc si eu experienta avuta cu spitalul Elias. Tatal meu a fost operat recent la sectia de neurochirurie a acestui spital, operatie pe creier, efectuata de catre domnul doctor Dumitru BALTATEANU. Mare om, mare caracter. Toata familia mea, cu mana pe inima va spun, il iubim. Ne-a facut sa simtim ca totul e ok si nu avem de ce sa ne facem griji. Lucru care s-a si intamplat. Ne-a acordat atentie, timp si incredere. Intregul personal al sectiei de neurochirurgie este deosebit de atent si grijuliu. Asta a fost experienta placuta. Apoi...am ajuns la radiologie la doamna Dr. manuela barna ( intentionat am scris cu litere mici, medic specialist in radioterapie, care, nu stiu cat de priceputa e in asta, pentru ca nu s-a putut sta de vorba cu dumneaei, nici cum sa ajungem la consultatie. Irascibila, nervoasa, expeditiva, ne-a jignit fara macar sa ne cunosca, probabil pentru faptul ca am apelat la serviciile dumneaei si nu avea chef la ora aia sa le ofere. Mi-a lasat un gust deosebit de amar...un om bolnav, cu care sa te porti asa, sa tipi efectiv, medic fiind....nu poate provoca decat scarba! Vom merge cu siguranta la alt medic radioterapeut, care a invatat, precum Domnul Doctor BALTATEANU Dumitru, sa fie inainte de toate OM!
Răspundeți