Genetic Center

Cabinet Medical de Genetica
Bucuresti

Genetic Center

Cabinet Medical de Genetica

Bucuresti


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Adresa: str. Lt. Av. Gheorghe Stalpeanu nr.8, sector 1, Bucuresti

Tipul unității medicale Cabinet Medical de Genetica

Descriere: Genetic Center a inceput activitatea în anul 2009, cu dorința de a deveni cel mai de încredere și mai performant centru de analize genetice din România, plecand de la convingerea că genetica este medicina viitorului, oferind terapii țintite și tratamente personalizate.
Echipa de specialisti este formata din cei mai buni experti in domeniu, sub atenta îndrumare a doamnei doctor Mariela Militaru, managerul medical al centrului, care nu doar formează și conduce echipa noastră, ci și pregătește viitorii specialiști ai domeniului din România.
Genetic Center Romania dispune de echipamente de ultimă generație pentru a oferi cele mai precise și de încredere rezultate.

Prin rețeaua națională de cabinete și laboratoare, acoperim nu mai puțin de 16 specialități pe partea de analize genetice.
În oncologie, este stiut faptul că între 5 și 10% dintre cancere sunt moștenite de la părinți. Daca deja a fost pus deja un diagnostic, va asiguram de sprijinul nostru pentru a stabili care este tratamentul țintit ce va lupta cel mai bine cu boala.
La GENETIC CENTER, cele mai solicitate investigații în oncologie sunt cele asociate cancerului pulmonar, colorectal sau de piele, cercetătorii căutând medicamentele precise care să învingă fiecare formă în parte.

Experții GENETIC CENTER prin testele extrem de exacte și în domeniul de obstetrică-ginecologie, sunt alături de cuplurile care se confruntă cu probleme de fertilitate și nu pot obține o sarcină sau, după avorturi repetate, caută cauzele genetice din spatele eșecurilor. De asemenea, viitorilor părinți îngrijorați de starea de sănătate a copilului lor le putem spune dacă bebelușul prezintă risc de Sindrom Down, dar și Sindrom Edwards, Patau, Turner, fibroză chistică ori alte anomalii genetice.
GENETIC CENTER acopera si alte specialitati precum cardiologie, hematologie, pediatrie, oftalmologie, gastroenterologie, pneumologie, reumatologie, urologie, andrologie, neurologie, interne ori dermatologie.

Sedii și puncte de recoltare:
In anul 2009 a fost infiintat la Cluj Napoca , Centrul de Consiliere și Investigații Genetice.
În anul 2012 am inaugurat sediul din București, iar în prezent avem acoperire națională prin reprezentanții medicali și partenerii noștri. Suntem mereu aproape de dumneavoastră prin centrele noastre de recoltare din: Satu-Mare, Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud, Bihor, Arad, Timiș, Hunedoara, Alba, Sibiu, Mureș, Suceava, Botoșani, Iași, Galați, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Brașov, Argeș, Vâlcea, Dolj, Constanța,

Ultima actualizare a datelor: 24.05.2021

Doctori care activeaza în această unitate medicală