Dr. Adrian Paneș este medic specialist în obstetrică și ginecologie, ocupând funcția de Șef al Secției Obstetrică-Ginecologie la Spitalul Județean de Urgență Reșița.
Formarea profesională
Dr. Adrian Paneș a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ medical din România. După finalizarea studiilor universitare, și-a continuat pregătirea profesională prin rezidențiat în specialitatea obstetrică-ginecologie, acumulând o vastă experiență teoretică și practică sub îndrumarea unor profesori renumiți.
Pe parcursul carierei, a participat la numeroase cursuri de perfecționare și conferințe științifice naționale și internaționale, dobândind competențe în domenii precum infertilitatea, chirurgia minim invazivă și managementul sarcinii cu risc.
Experiența profesională
Dr. Adrian Paneș își desfășoară activitatea la Spitalul Județean de Urgență Reșița. În cadrul acestei instituții, el conduce Secția de Obstetrică-Ginecologie, coordonând o echipă de specialiști în domeniu.
Servicii medicale oferite
În cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Reșița, sub conducerea Dr. Adrian Paneș, sunt oferite servicii medicale precum:
Proceduri și expertiză
Dr. Adrian Paneș are expertiză în efectuarea unor proceduri precum:
Realizări și contribuții
Dr. Adrian Paneș a contribuit semnificativ la dezvoltarea obstetricii și ginecologiei în România. Este autor sau coautor al mai multor lucrări publicate în jurnale medicale naționale și internaționale, abordând teme de interes precum infertilitatea și tehnologiile moderne de reproducere asistată.
De-a lungul carierei, a participat la programe de cercetare și studii clinice care au contribuit la îmbunătățirea tratamentelor ginecologice. Implicarea sa activă în comunitatea medicală l-a transformat într-un reper pentru tinerii medici care învăță din experiența sa.
Referințe
Boala/Afectiunea tratată: Nastere cezariană
Vârsta la care a avut loc tratamentul: 33
Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 10 minute
Domnu doctor, Adrian Panes,pot spune ca mi-a salvat viata mea si a fiicei mele in data de 07/06/2021.
Boala/Afectiunea tratată: Chiuretaj
Vârsta la care a avut loc tratamentul: 16
Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 2h
Un doctor foarte bun.
Are grijă de pacienți, îți explică concret și pe înțeles ce ai de făcut și ce nu.
Recomand cu încredere, la el sunteți pe mâini bune.
Boala/Afectiunea tratată: Gravida prima luna cu sangerari
Vârsta la care a avut loc tratamentul: 33
Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 30 min
În prima lună soția a avut sângerări și ne-am speriat, d-na medic ginecolog Padurean la care mergeam de obicei nu avea timp și ne-a recomandat pe acest Paneş ca este foarte bun. Diagnostic: iminență de avort, de urgență să mă internez sa încep un tratament cu medicamente și injecţii. Am refuzat internarea, am mers la Timișoara și am găsit pe d-na dr. Ciupa Mariana. Diagnostic: totul e bine, sângerarile pot apărea nu este motiv de alarmare. Acid folic și până dispare sângerarea Utrogenstan de 200. Interzis a se lua acele injecții prescrise de Paneş că pot provoca avortul. Acum sunt în saptamana 20 pe drumul firesc și normal cu bebele super bine. Dacă mă internam la Resița și ascultam de Paneş … . Doamne fereştele pe viitoarele mame de Paneş și Padurean.
Boala/Afectiunea tratată: SARCINA
Vârsta la care a avut loc tratamentul: 28 ANI
Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 2 ORE
Am fost la consultatie la acest domn doctor si am ramas cu un gust amar. Am auzit lucruri bune despre el tocmai de aceea am si vrut sa merg la el, dar evident lucrurile pot sta diferit de la o persoana la alta
I-am spus de la inceput ca nu vreau ecografie intravaginala si as opta doar pt cea abdominala, nu i-a convenit deloc si la final mi-a spus ca nu ii place sa ii se spuna ce are de facut si ca nu va vedea cu ochi buni o viitoare colaborare. Din cate stiu un pacient are dreptul sa refuze anumite proceduri, un pacient este un om cu diferite temeri si opinii, nu este un obiect de studiu cu care doctorul poate sa faca orice.
E primul contact pe care l-am avut cu aceasta persoana dar nu l-as recomanda la nimeni in veci, nici macar nu tinea contact vizual, se uita pierdut prin zari de zici ca vorbea cu peretii. Din punct de vedere medical mi-a dat ceva lamuriri, nu pot sa nu apreciez asta dar comportamentul sau a lasat mult de dorit.