Dr. Adrian Costel Pojoga

Ortopedie și traumatologie Bucuresti,
Spitalul Euroclinic - Regina Maria
(o părere sau recenzie)

Dr. Adrian Costel Pojoga

Ortopedie și traumatologie

Bucuresti, Spitalul Euroclinic - Regina Maria


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Ortopedie și traumatologie

Părerile și recenziile pacienților

Scrisă la 19.04.2016
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: gonartroza
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 77
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: cuvenit
Bună tuturor.
Am citit despre experienta fiecăruia pe diverse forumuri vis-a-vis de acest doctor ...Pojoga si sistemul medical. Daca nu va supărați o să-mi exprim părerea pe rând.
1. Nu prea poți să judeci un medic , nu prea avem dreptul să-l judecăm. E o diferență enorma între un om non-medical si medic =minim 10 ani. Diferența ca tu te distrai la o bere, la un chef, iar ăștia își petreceau zile și nopți în spital....deci nu ai cum să-i judeci. Daca vroiai compasiune ....poate ai greșit specialitatea...sper să nu supăr pe nimeni. Eu vorbesc așa fiindca am o experienta personala cu acest doctor. Da ...consultația a durat până în 10 minute... Da mi-a explicat puțin ce se întâmplă.... în schimb a stabilit un diagnostic corect si a aplicat un tratament corespunzător. Până la urmă asta contează pentru mine ca pacient. Din cauza acestui medic merg pe picioarele mele la varsta de 77 ani, din cauza acestui medic nu-mi chinui copiii si nepotii sa-mi poarte de grija si in sfarsit din cauza lui o sa mor pe picioarele mele decent. Aceasta panica si multiple insulte aruncate la adresa medicilor și spre acest doctor este de fapt neîncrederea creata de o experienta a unuia care de fapt cred că nici nu știa ce vroia si răspândită ca un efect de turmă....care in România e la moda. În concluzie acest doctor nu are nevoie de comentariile noastre...deoarece dacă i te adresezi îți dă recomandarea necesară..nu speculează între diagnostice si nu își face marketing
2. Se plângea cineva de sistemul medical din România. Ii dau dreptate...dar să ne învățăm să ne asumăm răspunderea.. Fiindcă fiecare din noi poarta vina. Sunt plusuri si minusuri.
Plusuri-alte sisteme sunt utilate, personal suficient..dar dacă ai nevoie să ajungi la medic ..nene aștepți până îți trece boala sau se complica fara sorti de izbanda. Nu va plângeți...medicii noștri sunt accesibili..etc. Medicii noștri deja umplu spitalele europene. O să plângem când ne vor trata chinezi. Indieni. Adică forță ieftina..
Fiecare din noi greșește... Trebuie să le arătăm acestor oameni care au hotărât să trateze o umanitate un respect... Va asigur merita si se vor schimba si ei
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Ortopedie și traumatologie

Dr. Marius Moga Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența Militar Central "Dr. Carol Davila"
Dr. Dicran Casabalian Bucuresti, ProsperAnestezia
Dr. Stefan Emilian Bucuresti, Spitalul Clinic C.F. 2 București
Dr. Vladimir Puscasu Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența București
Dr. Emil George Haritinian Bucuresti, Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular "Foișor"
Dr. Calin Ion Dragosloveanu Bucuresti, Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular "Foișor"